Schumi/nick posted by:
ne sorry,omlouvam se,ted vazne:jestli fakt chces Jagose,coz chapu,ja mam auto taky hlavne pro radost,a jezdis houby,tak bych fakt sel do benzinu,z principu,radosti a hlavne pro klid,viz odbor.recenze a odkazy vys,nafta nejede,smrdi atd a hlavne je to sypak,budes akorat nastvany.Rozdil mezi naklady na benzin-nafta a potencionalni opravou nafty pri Tvem najezdu nebetycny,proti nafte!S podravem a hodne stesti!
V pohodě, bral jsem to fakt jako povedenej vtip, ale všechny odpovědi mi otevřely oči
a pokud by to rozhodnutí někdy mělo padnout, tak bych opravdu uvažoval spíš o 4,2 V8 jenže je to jen automat a to opravdu 100% nechci, rád kvedlám. Ono by to totiž bylo auto pro manželku, teď jezdí Volvo S60 2,4D5 2005 Summum, manuál, taky ráda řadí , máme ho už 8 let, najeto celkem 160tis, celou dobu bez sebemenší opravy (opravdu, nekecám) mimo brzd, tyčky stabilizátoru a ostatních běžných oprav, vlastně mě v dohledné době čekají tlumiče, bohužel mám v autě FOUR-C a tlumiče něco stojí, ale to mi moc nevadí. Chtěl jsem sobě i jí udělat radost, ale ona stejně S60 nedá, tak by to bylo doma zatím takový plonk auto, (já mám totiž svoje) a časem bych S60 nenápadně prodal. Třeba by si toho nevšimla, že?! Zatím asi vychladnu a uvidím. Dík a měj se, Martin.