salix posted by:
citace:Je to takové méně oblíbené dvojče modelu santa fe od stejné značky, Nemělo by být spíše napsáno: "Je to takové méně oblíbené dvojče modelu Sportage od značky Kia"? Mám pocit, že Santa Fe je o dost větší a od Tucsonu se výrazně lišící model. O benzínech v Tucsonu verzi 4WD jsem četl, že jsou poměrně dost užrané a starej korejskej diesel bych asi nekoupil s ohledem na možné komplikace se vstřiky a naší českou naftou. Na recenzi jsem se těšil, ale po pravdě mne dost zklamala.Přijde mi taková odfláklá. I z tohoto důvodu sem už moc nechodím.Dříve to tady bylo podstatně lepší.Zkuste s tím v té redakci něco udělat, pokud to lze.
Dobrý den. Pro srovnání uvádím rozměry Santa Fe: délka/výška/ šířka: 4500/1675/1820, rozvor náprav 2620. Tucson a Santa Fe jsou si poměrně dost podobné, mnoho lidí si je plete. Často ani neví, že Hyundai tento model vyráběl, resp. Santa Fe je v povědomí veřejnosti mnohem více, než Tucson.Z tohoto důvodu v článku uvádím, že Tucson je takové méně oblibené dvojče Santa Fe.
S pozdravem Marek Blaháček, autor článku.