Bronn posted by:
Zdeny v podstate mas pravdu, ale na jednu vec si zapomel. Muzes byt sebelepsi ridic a stejne te muze sestrelit nejaky blbec, nalitej ci sfetovanej, duchodce s infarktem, epileptickym zachvatem, mikrospanekem....Sedel bys pak radsi ve felicii nebo landcruiseru?
Dyk top píšu - každý auto je bezpečný tak, jak je bezpečněj jeho řidič. Pokud v něm sedí magor, libo, jestli proti tobě, nebo ty v něm, tak furt se auto chová podle toho, kdo ho řídí. Tím mířím tam, že na silnici je bezpečno úměrně tomu, kdo v autech sedí. A pak opravdu nepomůže ani nic z té skupiny, co jsem ironicky napsal. A únik z toho není, že si pořídím 3T kols a seru na vše. je to v hlavě toho, kdo za volant usedá. Bohužel, doba je plná bezmozků. A protože sám mám sice děti dávno odrostlé a jsem už dva roky dědkem, tak svým dětem mohu jen poradit, ať se vyhýbají místům, kde je kumulace idiotů za volantem nebeská a kam nemusí, ať autem nejezdí. Naštěstí a bohužel bydlí v Praze (k mému msutku), čímž naplňují podmínku první - koncentrace XXXX je vysoká a riziko také, ale zase mohou využívat prostředků MHD, kde je riziko sestřelení nějakým idiotem přeci jen ještě menší. To u nás na vsi takto nefunguje, proto se snažím nejezdit tam, kde mi hrozí nadměrné riziko střetu s podobným člověkem. Na drhé straně tam, kde se snažímjezdit, mi hrozí zase srážka se srncem čii divočákem, alte to jsou zvířata a ta za své chování nezodpovídají. Člověk ano. Řečeno dost jasně?