0
back

diskuze k tématu: MONDEO III (r.v.2003) 2.0 107kW - LPG ?

category of topic classification: poradna, jaké palivo vybrat, automobilky, německá vozidla, hybridy, cng, lpg, volná diskuze
larvoun
number of posts5
date of registration28.02.2014
Friday 30.05.2014 09:07, MONDEO III (r.v.2003) 2.0 107kW - LPG ?
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda nemá někdo zkušenost s přestavbou Mondea III r.v.2003 2.0 107kW na LPG ??? Nejsou s tím spojeny nějaké trable, je to bezproblémové ? Dále by mě zajímalo systém LPG, který byste mi doporučili a popřípadě firmu v MS kraji.

Děkuji
respond
Paul
number of posts773
date of registration07.11.2008
Friday 30.05.2014 16:27, Nafta vs. benzin s LPG
Najdi zde na fóru tento článek: Nafta vs. benzin s LPG, kde se tohle řeší, ať se tu nepíše pořád to samé, jsou tam dobré zkušenosti a rady přímo o Mondeu 2,0
respond
Pepe
number of posts1136
date of registration09.05.2007
Saturday 31.05.2014 09:28, RE: Nafta vs. benzin s LPG
Paul posted by:
Najdi zde na fóru tento článek: Nafta vs. benzin s LPG, kde se tohle řeší, ať se tu nepíše pořád to samé, jsou tam dobré zkušenosti a rady přímo o Mondeu 2,0

Pro Mondeo by se tady možná vyplatilo založit přímo podcast . Protože když už to přímo Mondeem nezačíná, tak to s ním končí
respond
Roman AX
number of posts134
date of registration09.12.2011
Saturday 31.05.2014 17:56, RE: Nafta vs. benzin s LPG
Pepe posted by:
Paul posted by:
Pro Mondeo by se tady možná vyplatilo založit přímo podcast . Protože když už to přímo Mondeem nezačíná, tak to s ním končí

Jen připomenu, že před pár lety byl nejlepší Citroen C5. Ale Mondeo je Mondeo, 2,5 v benzínu nemá konkurenci...
respond
tomaskrtek
number of posts982
date of registration18.03.2008
Saturday 31.05.2014 20:33, RE: Nafta vs. benzin s LPG
Roman AX posted by:
Pepe posted by:
Paul posted by:
Jen připomenu, že před pár lety byl nejlepší Citroen C5. Ale Mondeo je Mondeo, 2,5 v benzínu nemá konkurenci...

ne, prosím neee neříkej kajlíííííí
respond
Roman AX
number of posts134
date of registration09.12.2011
Sunday 01.06.2014 07:20, RE: Nafta vs. benzin s LPG
tomaskrtek posted by:
Roman AX posted by:
Pepe posted by:
Paul posted by:

Proč ne? I podle fotek to byla "hezká" ženská! A některé její příspěvky byly zajímavé a chodilo sem víc lidí.
respond
Koloss
number of posts639
date of registration19.09.2008
Monday 02.06.2014 12:19, RE: Nafta vs. benzin s LPG
Roman AX posted by:
tomaskrtek posted by:
Roman AX posted by:
Pepe posted by:
Paul posted by:
Proč ne? I podle fotek to byla "hezká" ženská! A některé její příspěvky byly zajímavé a chodilo sem víc lidí.

Kajlíííí měla k autům co říct, ale problém s ní byl v tom, že neuměla uznat omyl, i když jí člověk snesl důkazy a případně ukázal, kde lhala.
respond
*autofans*
number of posts159
date of registration21.11.2008
Monday 02.06.2014 12:38, K tématu
Pokud můžu k tématu. Jedna z LPG firem, spíše špička v oboru - Prins se na svém anglickém webu chlubí seznamem potencionálních problému zaznamenaných u přestavěných aut. U značky Ford si vybavuji poznámku NO MAZDA ENGINES ! Zkuste googlit.
respond
Paul
number of posts773
date of registration07.11.2008
Monday 02.06.2014 16:14, RE: Nafta vs. benzin s LPG
tomaskrtek posted by:
Roman AX posted by:
Pepe posted by:
Paul posted by:

To je horší než říct X krát do zrcadla krvavá Marry Ale i tak by mě zajímalo, co po C5 a Mondeu bude další odpověď téměř na všechno... Že by nějaký Žaponec? Mazda 6 2 gen. stárne, zatím nerezne a ceny pomalu padají...
respond
Tycoon
number of posts62
date of registration05.11.2011
Tuesday 03.06.2014 10:07, RE: MONDEO III (r.v.2003) 2.0 107kW - LPG ?
larvoun posted by:
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda nemá někdo zkušenost s přestavbou Mondea III r.v.2003 2.0 107kW na LPG ??? Nejsou s tím spojeny nějaké trable, je to bezproblémové ? Dále by mě zajímalo systém LPG, který byste mi doporučili a popřípadě firmu v MS kraji. Děkuji

Tenhle motor (Duratec 2.0 alias Mazda MZR 2.0) se k přestavbě moc nedoporučuje, protože nemá dostatečně tvrzená ventilová sedla a nedá se u něj seřizovat provozní vůle ventilů (v případě špatné vůle se musí vyměnit zdvihátko ventilu).
Systémy LPG se od sebe zase tak moc neliší, pokud nechceš něco speciálního (např. vstřikování kapalné fáze nebo motor FSI/TSI). Vyhnul bych se jen těm nejlevnějším přestavbovým sadám. Spíše jde o kvalitu montáže a dobré seřízení. V případě toho motoru Duratec by sis zřejmě musel připlatit za přimazávání ventilů nebo systém, který dělá přívstřik benzínu.
Já mohu doporučit HVGas Kunín.
respond

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.