Pepe posted by:
jednicka1111 posted by:
David V posted by:
nepřihlášený uživatel posted by:
Chtěl bych poradit,potřebuji novější auto asi tak do 150000,rozhoduji se mezi ford mondeo 2008 a peugeot 407 stejný ročník,z vašich recenzí jsem zavrhl renault laguna 3,nenší spolehlivost,chci nějaký spořiví naftoví motor ale né zas moc líný,jezdím dost často do zahraničí,asi 20000km ročně,ale také chci auto která má levné náhradní díly,poradíte.
Mondeo z roku 2008 za 150 tisíc budete shánět zatím poměrně špatně a s naftou k tomu za tyhle peníze si úspory z malé spotřeby moc neužijete.
ale mě se ho podařilo sehnat,a nedalo mi to ani moc práce,jen mě zajímá jestli je to fakt tak spolehlivé a pohodlné auto jak se všude píše
Tak se svezte, jinak to pohodlí neposoudíte
. Ač kovaný pežoťák, tak musím uznat, že 407 má velký handicap v podobě malého kufru a relativně malého vlezu do něj. Ale za 150tKč by se dal slušný kousek sehnat, nejlépe s 2,2 HDi 125kW. Jízdními vlastnostmi za Mondeem zas tolik nezaostává (bavíme-li se o jízdě v běžném provozu), jen díky dlouhému přednímu převisu trpí spodní spoiler. Osobně bych se nebál ani jednoho, nejlépe z D a od soukromého prodejce (je mi jasný, že to ode mě není vůči TipCars zrovna hezký
)
já jsem snad prostudoval k vúli tomu celej internet,nechci udělat při koupi chybu,chci za ty peníze to nejlepší,hodně jsem si o tom přečetl a to mondeo mi přišlo jako nejlepší volba,chci 1.8 tdci,podle všeho je to asi ten nejlepší agregát,slušnej výkon a slušná spotřeba,a hlavně nemá ten filtr pevných částic,oproti peugeotu má 6 rychlostí,a toho prostoru,a i interier vypadá lépe,moc jich za ty peníze neseženete,a v bazarech jich mají dost,a když to vezmu na splátky tak dostanu super cenu,třeba v AAA.