0
back

diskuze k tématu: spolehlivé auto pro studenta s levným provozem

category of topic classification: poradna, jaké auto koupit, automobilky, německá vozidla, typ vozidla, osobní
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 14.08.2014 18:09, spolehlivé auto pro studenta s levným provozem
Dobrý den,
poraďte mi prosím jaké koupit spolehlivé auto pro studenta VŠ. Budget na nákup je cca 40-50 tisíc kč + peníze na servis. zajímala by mne auta se zajímavým poměrem cena/spolehlivost/výbava/užitná hodnota...
Mám pár typů jako mondeo mk2 (3) od r.2001, nějaký zajímavý japonec atd.
roční nájezd do 10 tisíc km.
Řízení mě baví, rád se svezu, takže třeba do felicie jít určitě nechci. (důležité indicie, které by chyběly bych doplnil v komentářích)
Díky za rady a nápady.
Jan
respond
bulawaio
number of posts62
date of registration18.06.2013
Friday 15.08.2014 09:02, Velké auto?
Nerozumím proč zrovna auto, které funguje spíš jako rodinný koráb. mladý člověk, chuť řídit - podíval bych se po Civiku 7g v benzínu bez tuningu. To by mohlo být zajímavý a dalo by se sehnat za ty peníze.
respond
wimmer_day
number of posts43
date of registration29.01.2009
Friday 15.08.2014 12:07, .
Primera GT
respond
number of posts
date of registration
Thursday 21.08.2014 23:13, RE:
Dobrý den. S Fordem Mondeo byste neměl udělat chybu. Zaměřte se na vozy s benzínovými motory Duratec-HE o objemu 1.8 nebo dva litry. Ty jsou velmi spolehlivé a netrápí je prakticky žádné vážnější závady. Mondeo má také výborní jízdní vlastnosti a komunikativní řízení. Cena náhradních dílů a servisních prací patří mezi nejnižší vůbec.
respond
Petr S
number of posts1250
date of registration28.11.2008
Thursday 21.08.2014 23:42, RE:
Karel - TipCars.com posted by:
Dobrý den. S Fordem Mondeo byste neměl udělat chybu. Zaměřte se na vozy s benzínovými motory Duratec-HE o objemu 1.8 nebo dva litry. Ty jsou velmi spolehlivé a netrápí je prakticky žádné vážnější závady. Mondeo má také výborní jízdní vlastnosti a komunikativní řízení. Cena náhradních dílů a servisních prací patří mezi nejnižší vůbec.

jj u toho Mondea 2.0i to chce jen vyndat problematické výřivé klapky ze sání... A bude z toho skoro identický motor jako v Mazdě 6 (Mazda a Ford ten motor sdílely, ale Ford ho "vylepšil" o ty klapky). Nebo rovnou koupit Mazdu 6
respond

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.