Ahoj všichni,
tak jsem projel Mondeo, Superb, Golfa, A6 C7, A4 B9 Mazdu 6, Focuse, Passata a už ani nevím co ještě.... Podmínka je tiché, pohodlné, SPOLEHLIVÉ, vhodné ke spaní (cesty do zahraničí), nájezd do 100tis.
Nakonec mi zbylo:
Audi A4 B9 2.0 TDI 140KW 2016+
- líbí se mi exteriér a hodně interiér, automat je takový tupý, nejse si jistý podvozkem.
Audi A6 C7 2.0 TDI 140KW 2015+
- exteriér se mi líbí víc, interiér míň, ale zas jsou defakto všechna v kůži a v solidní výbavě. Automat tupý jak u A4 (navíc jsem se dočetl že mají problémy s Mecha), přišlo mi míň svižné
BMW 520d F11 140KW 2015+
- mile mě překvapila automatická převodovka, auto se mi díky ní zdálo svižnější. Nejsem uplně fanda lesklých plastů, takže se mi výběr zužuje na M-packet, případně nějaký alu packet. Podvozek dobrý, exteriér a interiér se mi asi líbí víc u audin.
Ford Mondeo Kombi 1.5 EcoBoost 2017+ (nájezd do 50tis)
- pro mě obrovské překvapení. Interiér ani exteriér nedosahuje k bmw ani audi. Ale je překvapivě pohodlné, jelo docela svižně, měl jsem půjčený manuál, takže řadil skvěle (
), podvozek se mi zdál dobrý, uvnitř ticho... Navíc člověk koupí mladší s menším nájezdem a ušetří 100tis.
Tak a teď mi řekněte co myslíte. Ve všem jsem se projel a tak nějak nevím.
PS: Mám BMW Z4 3.0si E86, takže mi líný přijde všechno.