0
back

diskuze k tématu: Ford mondeo s motorem 1.8 SCI

category of topic classification: poradna, jaké auto koupit, jaký typ motoru vybrat, servisní náklady, technické dotazy, automobilky, německá vozidla
radim_jicinsky
number of posts6
date of registration26.02.2014
Monday 07.04.2014 16:06, Ford mondeo s motorem 1.8 SCI
Zdravím,
rád bych si koupil ojetý vůz Ford Mondeo kombi s motorem 1.8 SCI. Jsem laik, co jsem se dočetl na internetu je tento motor tak trochu "exotem". Můžete mně prosím poradit, jaké máte s tímto motorem zkušenosti? Jestli je poruchový, případně jak je to s náhradními díly (cena, dostupnost)...
Díky
respond
David V
number of posts2067
date of registration16.05.2007
Tuesday 08.04.2014 08:17, RE: Ford mondeo s motorem 1.8 SCI
radim_jicinsky posted by:
Zdravím,rád bych si koupil ojetý vůz Ford Mondeo kombi s motorem 1.8 SCI. Jsem laik, co jsem se dočetl na internetu je tento motor tak trochu "exotem". Můžete mně prosím poradit, jaké máte s tímto motorem zkušenosti? Jestli je poruchový, případně jak je to s náhradními díly (cena, dostupnost)...Díky

Tady je pár info:
http://forum.fordclubs.org/viewtopic.php?f=10
respond
chytrolínFord
number of posts1
date of registration09.04.2014
Wednesday 09.04.2014 21:39, RE: Ford mondeo s motorem 1.8 SCI
radim_jicinsky posted by:
Zdravím, rád bych si koupil ojetý vůz Ford Mondeo kombi s motorem 1.8 SCI. Jsem laik, co jsem se dočetl na internetu je tento motor tak trochu "exotem". Můžete mně prosím poradit, jaké máte s tímto motorem zkušenosti? Jestli je poruchový, případně jak je to s náhradními díly (cena, dostupnost)... Díky

Já bych do jakéhokoli "exota" nevlez, tedy pokud bych neměl dost peněz na vývoj...
Více na www.tdci.cz, tuto doménu jsem si už sice zaregistroval, ale ještě nerozjel.
Prosím proto o trpělivost, ale ZATÍM SCIčko FAKT NEKUPUJ!!!...
Chytrolín
respond

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.