Jirka posted by:
Připojuji se, dík za recenzi. Mám taky osobní zkušenost s Vectrou, kterou vlastní taťka, já jsem s ním prožil několik dálkových cest. Spolehlivost, spotřeba, líbivý a sportovní šmrnc, kvalitní sedadla ... Mondeo nezaostává, jen známý říkal, že měl celkem problém s klíčema a u tohoto typu motoru i se spotřebou, která byla opravdu vyšší než u Ecotecu Vectry. A u Vectry kombi bacha v zimě na to, aby jste nezůstali zaklíněni na břichu. Stalo se mi, holt podvozek je nižší, než na jaký jsem zvyklý u ...
Ano máte naprostou pravdu, Mondea jsou v bazarech skutečně za velmi solidní ceny, taky vědí proč. Když tady čtu tu chválu, tak jsem měl já můj kolega asi úplně jiný vůz. Mondeo kolem roku 98 je jeden z největších šmejdů a kdo ho tady vychvaluje, tak asi s ničím jiným nejel. Já osobně jsem ho měl 3 roky a byla to moje noční můra. Kolega si koupil úplně stejný model, jako já a taky je rád, že se ho zbavil. Jsou to vaše názory, nechci vám je brát, ale proboha svezte se třeba s Hondou Accord z roku 99, je to něco úplně jiného, fakt. S pozdravem J. Novák