0
back

diskuze k tématu: Za co vyměnit dosluhující Citroen Xantia?

category of topic classification: poradna, jaké auto koupit, jaké palivo vybrat, jaký typ motoru vybrat, servisní náklady, vše o spotřebě, technické dotazy, německá vozidla, francouzská vozidla
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 24.09.2008 18:26, RE: Dobrý
sarojan._ posted by:
Tak to bylo drsný. Takže chce pravdu? Máte štěstí že C5 nemám nikde nafocenou, jinak bych sem poslal odkaz. Nevím jestli to byla H3+, nebo jen H3. O tom podvozku a ovládání v kufru jsem se zkutečně dočetl. A víte proč jsem to udělal? Protože jsem se o nastavování podvozku u toho zkurvenýho Citroëna nikdy nezajímal!!!!!!!!!

Ale prostě jsem tu sračku měl. A Vy z ní děláte super auto.
Citroën C5 NENÍ super auto, to jsem NIKDY, NIKDE neřekla. Už si ZASE vymýšlíte!
Je to cenově zajímavá alternativa (v bazaru snad i velmi zajímavá), s motorem 2.2 HDi Biturbo dokonce vynikající - takhle nějak to říkám.... :o)
4 roky jste ho měl, 100.000 km najezdil? A absolutně netušíte jak je to s ovládáním toho vozu? Nechte toho!
To už musí být trapné i vám.
Za "super" auto pokládám např. Bristol Fighter.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 24.09.2008 18:29, RE: Jsem zamilovaná...
Alda posted by:
Jeden psychiatr bude málo, bude to chtít celý tým.
Vlastní zkušenosti?
PS: Pěkně otravují takovéhle příspěvky, že? Mně to dělají stále... zvykejte si (oko za oko)!
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 24.09.2008 19:53, příspěvek byl vymazán
Osel posted by:
Oslík by si koupil C5 s dvoulitrem v benzínu, ale kombi. Mě se prostě líbí, ta kára je celkem spolehlivá, pohodlná, oslata se do ní v pohodě vejdou. Spolužák co jej má si nenaříká. Když auto, tak auto s gulama! Já prostě nemám dost rozumu na to, abych si koupil nadčasovou stříbrnou octváii, v TDi, na hlínách s křídlem, která táhne božsky vodcpodu a jezdí za 3/100.

Hýky hýk
příspěvek byl vymazán
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 24.09.2008 20:40, RE: C5
Kylie. posted by:
příspěvek byl vymazán
Ach bože - už zase "kopírák"!
PS: Ale přání mír a lásku světu je pěkné a C5 všem - to by úroveň českého vozového parku zvedlo velmi dramaticky
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 25.09.2008 00:05, RE: C5
Kylie posted by:
Ach bože - už zase "kopírák"!
PS: Ale přání mír a lásku světu je pěkné a C5 všem - to by úroveň českého vozového parku zvedlo velmi dramaticky
combi C 5 se dá využít jako skleník na rajčata....
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 25.09.2008 00:06, RE: Dobrý
Kylie posted by:
Je to cenově zajímavá alternativa (v bazaru snad i velmi zajímavá), s motorem 2.2 HDi Biturbo dokonce vynikající - takhle nějak to říkám.... :o)
4 roky jste ho měl, 100.000 km najezdil? A absolutně netušíte jak je to s ovládáním toho vozu? Nechte toho!
Ja zas T 601 "limusína"...to je stroj
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 25.09.2008 00:38, RE: C5
Midaro posted by:
combi C 5 se dá využít jako skleník na rajčata....
Ano, kombi C5 je opravdu velmi prostorné a bedýnek s rajčaty se do něj vejde jistě požehnaně
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 25.09.2008 00:43, RE: Dobrý
Midaro posted by:
Ja zas T 601 "limusína"...to je stroj
Limusína - se, se "s" nepsala ani když jste se narodil, to si zase pletete jazyky, tak se to píše v angličtině
A "stroj" T601 znám, příbuzní v NDR na něj čekali 7 let (nebo tak nějak). A o další směli zažádat až když se jim narodilo druhé dítě - a teď nevtipkuji!
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 25.09.2008 01:23, RE: Dobrý
Kylie posted by:
Limusína - se, se "s" nepsala ani když jste se narodil, to si zase pletete jazyky, tak se to píše v angličtině
A "stroj" T601 znám, příbuzní v NDR na něj čekali 7 let (nebo tak nějak). A o další směli zažádat až když se jim narodilo druhé dítě - a teď nevtipkuji!
by tam nebyly ty uvozovky.....asi když napíšu schválně "Kilie" ,dám to do uvozovek ,než třeba Kylie,takhle to do uvozovek dávat nebudu,že......
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 25.09.2008 02:51, RE: Dobrý
Midaro posted by:
by tam nebyly ty uvozovky.....asi když napíšu schválně "Kilie" ,dám to do uvozovek ,než třeba Kylie,takhle to do uvozovek dávat nebudu,že......
Já u vás s těmi jazyky po dřívějších zkušenostech nikdy nevím, to se nemůže divit! Co byste navíc chtěl od bloncky s citroënem, žejo..
To s tím jménem se mi moc nelíbí a nepřijde mi to nijak ffftipné. Jako bych já psala "MUDaro" - no uznejte ...
...jsem doufala, že se k mému vysněnému autu vyjádříte, a vy stále dokola C5, C5, C5, C5 - to neumíte nic jiného?
Všiml jste si, kolik lidí tady najednou píše o C5? Když jsem si jí před pár lety v česku kupovala, byla vzácná jak aston martin vanquish a teď - nepadne den, aby jí tady alespoň 10 lidí nezmínilo ...
PS: No nevadí, alespoň se mi bude dobře prodávat ...
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 25.09.2008 06:53, Za Xantii jedině C5
Za Xantii jednoznačně C5 a ceny v bazarech jsou tak výhodné, že se možná i rozmazlujte a kupte nejluxusnější verzi s šestiválcem 3.0 litru. Protože na případné budoucí vyšší náklady s provozem spojené, jste již ultravýhodnou cenou při koupi vydělala.
Spokojenost s C5 vám přeje, Kylie
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 25.09.2008 07:31, RE: Dobrý
Kylie posted by:
Myslete se co chcete. Já prostě C5 odsuzuji a to z vlastní zkušenosti, měl jsem i daleko poruchovější vozy, ale C5 na mě neudělala vůbec dobrý dojem na to jak byla všemi chválená.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 25.09.2008 07:33, RE: Sarojan._eee!
Kylie posted by:
Mrkněte nazpět KOLIK jste napsal slov a vět, jen aby jste se "vykroutil" a vyhnul byť jedné jediné odpovědi (stačilo slovo, dvě..). Raději jich napíšete sto, než velestručnou odpověď... Vy jste s 99,9% jistotou vozem C5 nikdy ani nejel.
Tímhle nemůžete (staršího) člověka s praxí "okecat", uvědomte si to... (nemluvila jsem o sobě, podotýkám)
A Vy tady ze 100% mluvíte nesmysli.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 25.09.2008 10:39, RE: C5 nebo něco malého?
Kylie posted by:
PROČ s tím obtěžujete mne?
PROČ se vyhýbáte PODSTATĚ příspěvku?
PS: Přečtěte si ještě jednu první větu svého příspěvku (15:25) a uvědomte si CO jste napsal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dochází vám, že na mou maličkost máte asi tak 85x vyšší nároky, než na ostatní diskutující?
Má "oblíbená" značka je Maserati a Bristol - to jste si HODNĚ popletl!
Onen "kdosi" srovnával Xantia a Mondeo. Jejich přesné srovnání jsem vám napsala. Vaše komentáře k milimetru sem, mm tam, jsou naprosto N...
Kdybyste se do toho nepletla, nepsal bych vám, to je prosté. Autor nesmyslné věty to buď nečetl, nebo mi mlčením ponechal souhlas. Vy máte potřebu se k tomu vyjadřovat, tak se nedivte, že reaguju. Kdybyste mlčela, ušetřila byste spoustu času mně i ostatním.

Srovnání Xantie a Mondea jsem napsal ve své reakci ve 20:40 hned (2. věta), vaše srovnání je jen napsané totéž, ale místo jedné věty je to šest vět. Teď to tady rozpitváváte znovu, proboha proč? Já tu chybu prostě opravil - Mondeo 1993 není menší než Xantia a Mondeo 2001 je o chlup větší než C5. Tečka. Jestli k tomu budete psát další nesmyslné kecy, už nebudu reagovat, mám na práci jiné věci.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 25.09.2008 12:56, DISKUSE
VYPERTE TY KYLIE OBĚ DVĚ (OBA DVA). CO JE TO TU ZA PITOMÉ INFANTILNÍ DISKUSE. JAKO DLOUHODOBÝ ÚČASTNÍK TĚCHTO DISKUSÍ VYHLAŠUJI BOJ PROTI STUPIDNÍM KECEM O NIČEM NA TOMTO ARCHAICKÉM PORTÁLU..
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 25.09.2008 13:16, Nechat si Xantii
Paní bych doporučil, aby peníze, míněné na nákup nové ojetiny, investovala do repase Xantie a užívala si dál pohodlí hydropneu
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 25.09.2008 22:41, RE: C5 nebo něco malého?
Bozz posted by:
Autor odpovědi bohužel trochu mate, C5 samozřejmě není nástupce podstatně většího modelu XM, ale stejně velkého auta: Xantia. Nástupce modelu přišel až v podobě modelu C6.
Pokud váháte mezi Citroenem s hydraulickým podvozkem a "něčím jiným" tak je třeba zvážit, jestli chcete pořád velmi pohodlné auto, které se v pohodě srovná s drtivou většinou nástrah kvalitních českých vozovek a navíc automaticky vyrovnává vodorovnou polohu nebo přesednout do něčeho podstatně tvrdšího a menšího. Pokud jste něj...
dodatek: Mondeo2 trochu povyrostlo proti první generaci, takže rozvor se zvětšil z 270 na 275cm. Xantia ve své době těžko hledala srovnatelně velké auto, které by nabídlo rozvor 275cm a přiměřeně tomu velký prostor pro posádku. C5 nabízí srovnatelný prostor jako Xantia (mají stejný rozvoru).
Toto samozřejmě nic nemění na faktu, že Focus je stále o třídu menší auto než Xantia/C5 a jiné auta střední třídy. Také vidím, že autor odpovědi nečte příspěvky v diskuzi a stále mystifikuje tvrzením, že XM s rozvorem 285 cm je nástupcem podstatně menší Xantie. XM je rozměrově ještě o třídu věttší než Mondeo nebo C5 nebo "jiné auto střední třídy".
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 26.09.2008 18:56, RE: C5 nebo něco malého?
Koloss posted by:
Kdybyste se do toho nepletla, nepsal bych vám, to je prosté. Autor nesmyslné věty to buď nečetl, nebo mi mlčením ponechal souhlas. Vy máte potřebu se k tomu vyjadřovat, tak se nedivte, že reaguju. Kdybyste mlčela, ušetřila byste spoustu času mně i ostatním.

Srovnání Xantie a Mondea jsem napsal ve své reakci ve 20:40 hned (2. věta), vaše srovnání je jen napsané totéž, ale místo jedné věty je to šest vět. Teď to tady rozpitváváte znovu, proboha proč? Já tu chybu prostě opravil - Mondeo 1993 není ...
Vlastní chybu moc přiznat neumíte. Nebudete vy "chlap"?
PS: Spočítejte kolikrát jste (nesmyslně) v této diskuzi bojoval se mnou...
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Sunday 28.09.2008 16:06, RE: DISKUSE
watchtower posted by:
VYPERTE TY KYLIE OBĚ DVĚ (OBA DVA). CO JE TO TU ZA PITOMÉ INFANTILNÍ DISKUSE. JAKO DLOUHODOBÝ ÚČASTNÍK TĚCHTO DISKUSÍ VYHLAŠUJI BOJ PROTI STUPIDNÍM KECEM O NIČEM NA TOMTO ARCHAICKÉM PORTÁLU..
Vymažte jen oba jednoho (jak pravil watchtower).
PS: Infantilní příspěvky mne také iritují
Pěkný den přeje Kylie (ta jediná pravá)
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Sunday 28.09.2008 16:10, RE: Nechat si Xantii
Jack posted by:
Paní bych doporučil, aby peníze, míněné na nákup nové ojetiny, investovala do repase Xantie a užívala si dál pohodlí hydropneu
Jack trošičku "plácá". To je samozřejmě nesmysl (dle jiných místních odborníků by se auto stejně "rozpadlo").
Doporučila bych naprosto jednoznačně koupi C5 krátce před faceliftem, tedy polovina roku 2004. Bude za MÁLO peněz a spolehlivost tohoto ročníku je příkladná (16. místo ze všech vozů na evropském trhu). "Hezčí" verze po faceliftu bude asi již poněkud dražší. Naftové motory jsou excelentní, ale v tomto případě asi stačí dvoulitr benzín (nebo šestiválec třílitr - bude VELMI levný - a je pohodový a bezproblémový společník, vyšší spotřebu vynahradí super pořizovací cena ).
respond
  1 ... 8 9 10 ... 18

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.