Koloss posted by:
Bozz napsal nesmysl, já ho opravil a vy mě peskujete, že se nebudeme hádat o centimetry. Tedy snažíte se, abych nesmysl nechal projít, tomu říkám mlžení. Vysvětluju vám to už potřetí a slušnost mě již opustila, tak se ptám - jste slepá nebo blbá? Odpovídám si - asi oboje.
Když se vás ten problém vůbec netýká, měla jste tu pravdu nechat být a nemotat se do toho. Tak se obvykle zachová normální člověk, ne tak vy.
Mondeo NEJproblémovější a NEJporuchovější vůz? Vy jste spadla z jahody na hlavu. De...
Bozz napsal že (to bude PŘÍKLAD!): e=mc2 ... což já POCHVÁLILA. Načež VY kritizujete (pouze !!!!!!!!) mne, že chválím, protože to bylo napsáno NE modrou, ale zelenou propiskou (podobně NEdůležitý byl v kontextu příspěvku váš "hněv" na centimetr sem/tam vnějších rozměrů). O TOM celou do diskutujeme!!!
Takže:
1) definici e= ... CHVÁLÍM
2) použité barvy propisky jsem si NEvšimla!
3) na základě vaší iniciativy jsem použité barevné propisky (pravdivě!!!!!) popsala
4) barvu použité propisky jsem pokládala a pokládám za (víceméně) naprosto NEdůležitou
5) barva propisky = centimetr v rozměrech - může a má vliv např. u rozvoru, popř. u zavazadelníku, nebo alespoň VNITŘNÍCH rozměrech; u těch vnějších je to ... důležité asi jako barva karoserie (pojede to lépe se zelenou či modrou na kapotě?)
Z vašeho příspěvku vyplývá, že sám sebe za "normálního" považujete. "Normální" = průměrný (to jste věděl .-)
Slepá nejsem, IQ - jakž takž (to VY ale asi posoudit nemůžete .-), oboje - jistojistě NE, VY = drzý - jistojistě ANO
Jahody si občas dám ráda, ještě jsem z žádné nespadla (jsem sice "drobnější", ale tak velkou jahodu jsem ještě neviděla .-) ... VY jste někdy na hlavu "upadl", že to máte takové "pomotané"?
Já "bubka" myslela, že automobilka Ford TDCi "do propadliště dějin" poslala a na HDi přešla? Vám to zapomněli sděit?
Doporučuji na tabulky GÜV nahlédnout (a až pak blondýnky urážet). JÁ si NEvymýšlím, v prvních letech průměr, cca od 5-6ti let (nemapatuji si přesně, musela bych zase dohledat) se Mondeo na absolutním "chvostu" usadilo - PROČ napadáte ZASE
mne? To si myslíte, že jsem si to vymyslela?
Jste chytřejší, než všichni kdo TÜV, J.D.Power, GÜV, ADAC a další dělají? Nezlobte se, to jste ale pitomec (nebo máte ego, že se vám do Mondea nevejde). Omezeně "otrocky" se na jednu statistiku podívat a závěr udělat - to může být "hloupé", ale VŠE - práci stovek profesionálů ze stolu shodit - a SÁM SEBE "NAD" to vše NADřadit - no uznejte ....
Dobrá, k příspěvku Bozze: Souhlas! (to nic nemění na tom, že POUZE do mne jste se pustil, neb v mém příspěvku NIC jiného než SOUHLAS a POCHVALA nalézt NELZE!
Naopak JÁ jsem rozměry "na pravou míru" uvedla!! Když už i VY jste se NE zcela přesně vyjádřil (když už "hnidopich" chcete být .-)
Ohledně Mondea nešlo o statistiku hlučnosti apod. šlo o MEGA test (doslova) v největším evropském auto-moto testovacím časopise - já opět JEN opsala výsledky (že VÁM se nelíbí - za to přeci JÁ nemohu!).
O sedačkách NEvím - JEN jsem opsala velký test, pokud německé zastoupení k testu poslali verzi s horšími sedačkami - PROČ kritizujete mne?
Vaše "opovrhování" německými (vlastně nejen) novináři i statistiky je "okouzlující", člověka s takovými přebytky sebevědomí pohledat ... to si ho s sebou vozíte na přívěsném vozíku, nebo kam se vám vejde?
Mondeo 1993 NEbyl první vůz se sériově montovaným airbagem a ABS - to jste si popletl (mohu dokázat!)
Nuže, "rytíři"? "Míč" je na VAŠí straně hřiště ..