0
back

diskuze k tématu: Poraďte mi, nevím, jak dál !

category of topic classification: poradna, jaké auto koupit, automobilky, německá vozidla, francouzská vozidla, korejská vozidla, typ vozidla, osobní
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 19.03.2014 18:37, Poraďte mi, nevím, jak dál !
Dobrý den,
můžete mi poradit jaké auto koupit do města?Měl by to být kombík a určitě v benzínu!Vybírám si mezi Ford Focus kombi 1.6 (ale nevím jaký výkon),nebo Hyundai i30 kombi 1.6 nebo Renault Megane kombi 1.6 vše by mělo být rok výroby 2010- do 200 tis.Kč.Nebo by jste mi doporučil něco jiného nebo silnějšího?Děkuji za odpověď! Vláďa
respond
Koloss
number of posts639
date of registration19.09.2008
Thursday 20.03.2014 13:05, RE: Poraďte mi !
nepřihlášený uživatel posted by:
Dobrý den,můžete mi poradit jaké auto koupit do města?Měl by to být kombík a určitě v benzínu!Vybírám si mezi Ford Focus kombi 1.6 (ale nevím jaký výkon),nebo Hyundai i30 kombi 1.6 nebo Renault Megane kombi 1.6 vše by mělo být rok výroby 2010- do 200 tis.Kč.Nebo by jste mi doporučil něco jiného nebo silnějšího?Děkuji za odpověď! Vláďa

Pokud to bude Focus, tak určitě brát slabší osvědčenou 74 kW verzi, ten silnější nejede líp a je to zbytečně složitá technika.
respond
number of posts
date of registration
Thursday 05.06.2014 13:46, re:
Dobrý den, Volba motoru závisí na to, jakým stylem jezdíte a v jakém terénu se nejčastěji pohybujete. S Fordem Focus s benzínovou šestnáctistovkou o výkonu 74 kW budete spokojen, pokud jste spíše klidnější řidič, to platí i pro hyundai nebo renault. Na běžnou jízdu tyto motory bez problému postačí, silnějším agregátem ale také nic nepokazíte.
respond

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.