Reno posted by:
Klidně mi říkejte strejčku, kmotře, sousede, pane ponocný, strážníku či prostitute. Mně to neuráží.
právě, že jsem ty jmenované auta neřídil. řídil jsem EVO s pořadovým číslem devět a seznal jsem, že tyto ultimátně sportovní vozy nejsou nic pro mně. Zažité poznatky mi říkají, že předokolka je v potravním řetězci dost nízko. Ale osobní zkušenost mi chybí, a proto se mi zdá legrační hodnotit to auto superlativy. Možná, že je to docela obyčejnej krám, a každej redaktor dostane na kafe, aby o něm napsal pěkně.
NEvidím důvod vám říkat ni strážníku, ni ponocný - přijde mi to stejně "mimo" jako ono "panímámo"
Mám malé (rodinné) zkušenosti s jedním "obyč" FoFo a vaše (prapodivná) teorie o: ".... kávě a obyčejném KRÁMU Focus RS zvaném" - myslím že jste OPRAVDU HODNĚ PŘEstřelil
PS: Já jsem ze "svižnějších" aut už také "vyrostla" a ZCELA spokojena jsem s "obyčejným" třílitrovým Brumlou, ale něco maličko jsem četla/slyšela/viděla o podvozku tohoto "... v potravním řetězci dost nízko položeném obyčejném krámu" a NAROZDÍL od vás bych RÁDA vyzkoušela a vypadá/působí na mne, že by mohl ZAJÍMAVĚ "fungovat"
Stručná verze: Myslím že se s Ford Focus RS (šeredně) PLETETE!
PPS: I když já osobně bych u bmw 135i (zatím) zůstala ...
Pěkný den (by s FoFo RS zcela jistě URČITĚ - byl ,-)