0
back

diskuze k tématu: Ford focus 2005 homokinetický kloub

category of topic classification: poradna, technické dotazy, automobilky, německá vozidla
rx343
number of posts31
date of registration18.02.2013
Sunday 12.10.2014 20:46, Ford focus 2005 homokinetický kloub
Dobrý den mám menší problém se svým autem ford focus II .V autě mi klepe kinetický kloub při zatáčení (více než 1 otáčka volantem) klepe.A můj dotaz je jestli s tím autem můžu ještě měsíc jezdit jedná se o cestu 2x týdně 20km.Nemám teď peníze a mužu to opravit až za měsíc a tak by mě zajímalo jestli se to nemůže nějak úplně pokazit.(problém už trvá asi 3 měsíce.Dříve to ale dělalo jen u plného rejdu. ted uz to jde pri jedné otáčce volantem)
respond
David V
number of posts2067
date of registration16.05.2007
Sunday 12.10.2014 21:37, Homo kloub
To se bude postupně zhoršovat, až jeden den to praske a auto už po vlastní ose neodjede. Nejhorší jsou ostré rozjezdy a prudké přidávání plynu zatáčky to ještě zhoršují. Takže plyn lechtat, nepředjíždět a počítat s tím, že to může prasknout kdykoliv.
respond
Pepe
number of posts1136
date of registration09.05.2007
Monday 13.10.2014 09:58, RE: Homo kloub
David V posted by:
To se bude postupně zhoršovat, až jeden den to praske a auto už po vlastní ose neodjede. Nejhorší jsou ostré rozjezdy a prudké přidávání plynu zatáčky to ještě zhoršují. Takže plyn lechtat, nepředjíždět a počítat s tím, že to může prasknout kdykoliv.

Tak to teda nechápu.... Jezdit v autě, když nevím, odkud budu muset dojít pěšky, to chce fakt žaludek. Přitom se to dá čekat každou chvíli... Ono vlastně 20km není tak moc . Nehledě na komplikace způsobené ostatním účastníkům provozu. Odstavit....
respond

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.