Remor posted by:
Ahoj potřeboval bych pomoct a na koho jiného se obrátit než má Vás. Mám focuse 06 1.6 Tdci 80kw. Což není důležité chystám se na novější model v benzínu a potřeboval bych poradit respektive vyslechnout vaše názory na 1.0 ecoboost nejde mi ani o to jak to jezdí jako spíš o výdrž motoru / jaké jsou investice na kolika km a další cenné rady co by mi pomohli se rozhodnout že je to dobrá volba Popripade Doporucit Jiny Benzin rad bych se vesel Do 300000,- Libi se mi treba http://www.tipcars.com/ford-focus/ford-focus-10i-ecoboost-sync-12345038.html co Rikate? díky všem zúčastněnym
Ahoj, zatím se od roku 2012, kdy se masivně Ecoboost prodává ve Focusu III, nevyskytly žádné fatalní problémy s motorem apod. Záleží také na tvém ročním nájezdu, který pokud není velký, tak bohatě stačí známý motor 1.6 Ti-VCT. U všech malý turbomotorů je důležíté měnit pravidelně olej, tak nevím jestli u bazarovek to jde zaručit
Obecně uživatelé více chválí tu silnější verzi 92kw, která má 6kvalt a také je prý tichší - bohužel nemůžu ověřit, musíš zkusit sám
Rovněž klasický německý test Focusu III ecoboost, kdy se rozebere na součástky po ujetých 100tis.km vyšel naprosto skvěle, nic nebylo v motoru a převodovce opotřebované, motor nebral ani kapku oleje atd. Vedle koncernových aušusových motorů 1.2/1.4/1.8 TSI první generace to zní jako pohádka, ale je to tak