0
back

diskuze k tématu: Focus III 1.0 Ecoboost Ano Ne?

category of topic classification: poradna, jaké auto koupit, jaký typ motoru vybrat, servisní náklady, automobilky, německá vozidla
Remor
number of posts1
date of registration01.11.2016
Wednesday 02.11.2016 10:37, Focus III 1.0 Ecoboost Ano Ne?
Ahoj potřeboval bych pomoct a na koho jiného se obrátit než má Vás.
Mám focuse 06 1.6 Tdci 80kw. Což není důležité chystám se na novější model v benzínu a potřeboval bych poradit respektive vyslechnout vaše názory na 1.0 ecoboost nejde mi ani o to jak to jezdí jako spíš o výdrž motoru / jaké jsou investice na kolika km a další cenné rady co by mi pomohli se rozhodnout že je to dobrá volba Popripade Doporucit Jiny Benzin rad bych se vesel Do 300000,- Libi se mi treba http://www.tipcars.com/ford-focus/ford-focus-10i-ecoboost-sync-12345038.html co Rikate?
díky všem zúčastněnym
respond
BobanHTP
number of posts2404
date of registration19.08.2015
Wednesday 02.11.2016 13:01, RE: Focus III 1.0 Ecoboost Ano Ne?
Remor posted by:
Ahoj potřeboval bych pomoct a na koho jiného se obrátit než má Vás. Mám focuse 06 1.6 Tdci 80kw. Což není důležité chystám se na novější model v benzínu a potřeboval bych poradit respektive vyslechnout vaše názory na 1.0 ecoboost nejde mi ani o to jak to jezdí jako spíš o výdrž motoru / jaké jsou investice na kolika km a další cenné rady co by mi pomohli se rozhodnout že je to dobrá volba Popripade Doporucit Jiny Benzin rad bych se vesel Do 300000,- Libi se mi treba http://www.tipcars.com/ford-focus/ford-focus-10i-ecoboost-sync-12345038.html co Rikate? díky všem zúčastněnym

Ahoj, zatím se od roku 2012, kdy se masivně Ecoboost prodává ve Focusu III, nevyskytly žádné fatalní problémy s motorem apod. Záleží také na tvém ročním nájezdu, který pokud není velký, tak bohatě stačí známý motor 1.6 Ti-VCT. U všech malý turbomotorů je důležíté měnit pravidelně olej, tak nevím jestli u bazarovek to jde zaručit Obecně uživatelé více chválí tu silnější verzi 92kw, která má 6kvalt a také je prý tichší - bohužel nemůžu ověřit, musíš zkusit sám
Rovněž klasický německý test Focusu III ecoboost, kdy se rozebere na součástky po ujetých 100tis.km vyšel naprosto skvěle, nic nebylo v motoru a převodovce opotřebované, motor nebral ani kapku oleje atd. Vedle koncernových aušusových motorů 1.2/1.4/1.8 TSI první generace to zní jako pohádka, ale je to tak
respond
vigo.dl
number of posts14
date of registration18.11.2016
Friday 18.11.2016 16:11, EB
Boban - nemáš náhodou odkaz na ten test EB? Protože od profíků (soudních znalců v oblasti automotive) jsem slyšel diametrálně rozdílné závěry. Díky
respond
radek.slivaFB
number of posts181
date of registration16.03.2013
Friday 18.11.2016 17:04, 1.0
Sam jsem s timto autem jezdil a musim rict ze ten motor byl vyborny a docela to i jelo....a souhlasim s bobanem ze jsou to zatim jedny z nejspolehlivejsich nizkoobjemovych motoru
respond
Zvirak
number of posts459
date of registration09.09.2012
Sunday 20.11.2016 12:45, test 1.0 EB
ten test auta a rozebrání motoru 1.0 EB po 100 tis km jsem viděl, ale dle mého ten test postrádá smysl. Nemá to vypovídající hodnotu, protože 100 tis km by měl vydržet automaticky, mělo by to být samozřejmostí. Aby byl ten test relevantní viděl bych ten nájezd ca 200 tis km, to je hranice, kde by se už daly odhalit nedostatky.
respond
BobanHTP
number of posts2404
date of registration19.08.2015
Sunday 20.11.2016 22:46, RE: EB
vigo.dl posted by:
Boban - nemáš náhodou odkaz na ten test EB? Protože od profíků (soudních znalců v oblasti automotive) jsem slyšel diametrálně rozdílné závěry. Díky

Ve slovenštině jen toto: http://autobild.cas.sk/clanok/203212/test-na-100-000-km-ake-auta-sa-kazia-a-ake-nie
Bohužel video jen v němčině: https://www.youtube.com/watch?v=0dbeTaKpdLs
Když to zkrátím, jeden s nejlepších výsledků malých ben. motorů. Ford dávno předčil kvalitou a spolehlivostí Škodovky s TSI motory, jen se to moc nesmí nikde v ČR psát
A to nemluvím o podvozku a bezpečnosti Focusu, tam Octávie musí stáhnout ocas a zůstat v garáži
respond

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.