Paul posted by:
Po delší době zajímavá a pěkně napsaná recenze na neobvyklé auto. Rád jsem si ji přečetl. Přeji majiteli, ať si Barchettu užívá a třeba se z ní jednou stane zajímavý youngtimer.
Výborná recenze a výborné auto - autora dobře znám a občas jsem měla Báru půjčenou, když on potřeboval půjčit větší auto, třeba na lyže
V té době jsem jezdila Meganem, 1.5 dCi, 100 koní, který po vrácení Báry vždycky nějak "nejel", a po projížďce Bárou jsem nadšeně tvrdila, že moje příští auto bude Ital! Projížďka byla zážitek, ať už jedete ráno do práce přes město nebo na 200 km výlet na víkend. Zastavíte v koloně a řidiči ostatních aut se na vás usmívají, mávají - tohle auto vás naučí v provozu komunikovat a pociťovat hlubokou lítost k majitelům 1.2 HTP
Po takové cestě do práce je hned celý den jiný - nepřijdete do kanceláře naštvaní, že jste se v metru nemohli ani nadechnout, ale naopak se správnou hladinkou adrenalinu z jízdy a výýýbornou náladou! Při rozjezdu z křižovatek jsem měla často pocit, že jsem musela snad vyjet ještě na červenou, veškerá kolona ještě spala daleko za mnou... Bára je auto pro osobnosti, je to auto s určitými specifiky, ale pokud člověk nemá děti (což nebývá záležitost několika dnů, ,že) a nevozí pořád něco někam, i při své velikosti pro dva bohatě stačí.V zimě se v ní dá jezdit úplně v pohodě jenom v halence, a to i ve velkých mrazech. A když vypnete rádio a pěkně ji točíte...je jen málo lepších zvuků.