Jen drobný podnět k redakci serveru tipcars. Nemyslíte, že by bylo dobré zavést nějakou "ripp of" sekci? Něco, kam by se uživatelé serveru vzájemně upozorňovali na všelijaké podvodníky? Aktuální zkušenost, sháním ojeté auto. Narazil jsem na pěkné Volvo S60, od dealera (Volvo Czech), domluvil si prohlídku vozu, už jsem chtěl vyrazit, ale pro jistotu jsem ještě jednou zatelefonoval prodejkyni, jestli si je jistá, že si auto skutečně mohu odvézt - odpověď zněla: "určitě ne, auto je ještě v leasingu". Další vozidlo: Subaru legacy 3.0, najeto 11000 km. Bazarník neví, kde má auto servisní knížku. Ví, že bylo lehce bourané, ale servisní knížku ztratili. Prý je to obvyklé u aut z Itálie, Španělska, atd. Po prověření podle VIN kódu se zjistilo, že auto bylo vymazáno z evidence Subaru jakožto totální škoda, tudíž ačkoliv by záruku mít mělo, žádná se nekoná. Další auto: AUDI A6, 3 roky stará, najeto 15 tisíc km, evidentně stočených, servisní knížka prázdná. Prodejce tvrdil, že kupec do AUDI nejezdil, že to pro něj bylo příliš drahé
A že podle km ani na servis neměl jít. Proč nešel na servisní prohlídku po 2 letech - bylo to příliš drahé.
Nestálo by za to se na podobné šmejdy upozorňovat, vzájemně mezi sebou?