0
back

diskuze k tématu: Jakou novější dodávku?

category of topic classification: poradna, jaké auto koupit, automobilky, německá vozidla, francouzská vozidla, typ vozidla, osobní, autobusy, obytné, volná diskuze
viki
number of posts1
date of registration29.10.2016
Saturday 29.10.2016 20:44, Jakou novější dodávku?
Potreboval bych prosim radu.
Chci dodavku, 2+2 rodina, dva psi. Deti skoro denne do skolky, 15-20min cesty po meste. Obcas do toho budu potrebovat dat treba paletu s krabicema pro produkty, nebo vybaveni na veletrh. Stanek, produkty. Nic tezkeho, nepocitam s zadnym tahanim, ani extra tezke naklady. Pak parkrat do roka vylety po evrope, at uz pracovni, nebo dovolena. Dneska odhaduju tak 15-20t rocne, ale ono se to s detma dost meni.
Naroky na auto vysoky nemam. Chci tam nechat jen dve rady sedacek, treti ven. Mozna si udelam provizorni postel, tak bude fajn kdyz druha rada bude sklapeci. Chci tam tempomat a parkovaci senzory alespon zadni a klimu.
Moc uz se mi nechce do auta s vetsim najezdem. Tak vic uvazuju o nejake predvadecce. Ale nedari se mi rozhodnout mezi znackama a pak pro danou znacku osvedceny motor. Pripadne jeslti se bat treba i tech novych 1,6biturbo.
Tad bych aby to trochu vykon melo, preci jen predjizdet je obcas potreba.
Cena pokud vudu vedet ze to dava smysl muze byt i kolem 700K kolem 1mil mi to prijde uz dost a je to většinou za veci co nepotrebuju.
Dival jswem se t5, vito, ford custom, ale ted i toyota proace a tahle trojka. Z mi možná peguot, ale mevim jaky motor a co spolehlivost. Citroen tam ma prave tu 1,6, stejne jako trafic s spol..
Beru a prosim o jakekoliv nazory. Na netu je spoustu protichudnych.
respond

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.