Wednesday 25.01.2006 12:59,
Picasso 2.0Hdi jsem koupil zhruba před rokem přítelkyni, protože se jí nevím proč líbilo a pro svoji práci potřebuje větší auto. Auto bylo dovezeno z Belgie, najeto 112 000km, serviska, nové pneu Michelin, nejevilo žádné známky havárie či poškození. Protože jsem je kupoval v únoru, nepřišel jsem na to, že byla ušlá klimatizace - výměna O-krouřku + naplnění přišlo na cca. 1500,-. Dnes má auto najeto 148 000km, jedinou opravou/údržbou byla zatím výměna oleje+filtrů a přezutí pneu na zimní. trochu se ozývá klepající pravé rameno, ale to jen na hrbaté silnici - výměnu vidím spolu se spojkou při cca. 180 000 ( jde už ztuha ). negativem v mrazivém počasí je velmi ztuhlé řazení ( řazení je lanovody ), je třeba lanovody vydělat a promazat.
Jinak si myslím že jde o celkem povedený vůz, vnitřní prostor a výhled z vozu je výborný ( kromě ostřejší zatáčka nebo křižovatky, kdy může v rozhledu vadit první sloupek ), poruchovost minimální při pravidelném servisu - oleje,rozvody,kontrola odpružené řemenice apod.
respond