anonym posted by:
vážený pane redaktore, váš test je snůška nesmyslů, kterými pouze oblbujete čtenáře. na Xantiích jsem ujel přes 300.000 km a to i cesty 1500 km v kuse a nikdy jsem se já ani moji různí spolucestující necítili unaveni. nyní mám C5, kde je pérování ještě dokonalejší a pohodlnější. Když by jste se na test opravdu připravoval, zjistil by jste, že se pérování automaticky přitvrzuje při dosažení nastavených akceleračních limitů a nemusí se zapínat tlačítko sport. To je pouze několik postřehů o vaší ne...
jsem tehoz nazoru, jezdim Citroen uz asi 35 let, mel /meli jsme C2 nekolik, ID19 (>300'000km), DS21(>300'000km), CX /300'000km), XM (350'000km)a ted C5 HDI 2,2 Excl. Break (>100'000), najeto dohromady asi tak >1,5 mio km. Samozrejme to neni auto pro zaneprazdnene soutezaky, drive jsem mel jina auta, ale nechci nic jineho. Unava ?, subjektivni nazor a blbost, po 1600km na jeden zatah do Spanelska. Stare modely mely sve "mouchy", ale byly mimoradne pohodlne, C5 je ponekud tvrdsi, ale jde to. Souhlasi plne s nazorem predchudce (jezdim od r. 58 ), pokud budu kupovat zase nove auto, tak Citroen, mozna C6