anonym posted by:
Líbí se mi jak někteří nemůžou překousnout úspěchy Škoda auto. Osobně mám Mazdu 6/2.0i,protože se mi u tohohle auta líbí jak interiér,tak exteriér. Ale kecy typu podprůměrná......nenech se vysmát.Např. ted v testu Superb II,VW Passat, Audi A4.Se stejným motorem 1,8TSI/118kw s přehledem vyhrál Superb.Škoda sbírá ceny kde to jde,ale většina národa nemůže skousnout že už to není lidovka,ale že se vyšvihla. Zároveň mě se*e jak někdo může urážet majitele nové fabky za to že si ji dovolil koupit,co se...
Ano ten test znám. Vtip je v tom že, jak jistě víte jsou to všechno auta jednoho výrobce. A ten rozhodl nastavit cenu podle image, takže Superb je nejlevnější. Pokud bude chtít, v příští generaci to posune .. kam on bude chtít (lepší výbavou, trochu lepším tím či oním, změní cenovou politiku). Základní technika je stejná, když výrobce (koncern VW) rozhodne, rozdíl mezi Škodou Superb a Audi A4 se třeba klidně zdvojnásobí. Tady v česku s tím neuděláme vůbec nic, neb škodovka už hodně dávno (od té doby co to není nekonkurenceschopná srágora prodávaná za těžce dumpingové ceny) NENÍ české auto. Jen se tu montuje, stejně jako v Kolíně ... a na Moravě Hyuinda a na Slovensku ... a v Maďarsku ... Takže ta "národní hrdost" na škodovku je docela komická, nebo spíš tragikomická.