citation:
reakce na: Pavlik, 22.03.2020 13:18 (Kolego, o původu auta jsem psa ...)
No vidím,že zřejmě asi nemá význam další diskuse, neb jak tak čtu,tak vše znáš nejlépe . Jen ještě tak mimo pro ujasnění, hovořím plyně anglicky a německy trochu Italsky a francouzsky,neb jsem trávil nějaký čas( cca rok a půl)ve Spojených státech a ještě ke všemu moje babička byla Vídeňačka,takže se doma mluvilo zčásti německy. Italsky, se sice domluvím, ale ne moc dobře,to samé francouzsky ale to co potřebuji na to to stačí. Pracoval jsem ještě když jsem by lv aktivním věku v různých zemích světa a musel jsem používat auta po silnicích,které si možná neumíš ani představit. Porouchá-li se ti auto na silnici ,ale v poušti mezi Homsem a Dajr az- Zaurem což je 400km v 50 st.celsia, musíš si také umět poradit. Vyschlých koster zvěře je podél silnice poměrně dost. Dnes je mi 70 roků,ale nejsem důchdce,který breči doma nad sklenicí rozlitého mléka. Do loňska jsem jezdil lyžovat do italie Llivigno,nebo Cortina a rakouska - Ski Amade( Flachau). Bohužel jsem si udělal problém s meniskem,tak mám po lyžování.[img][/img] Řadit bez spojky lze naprosto hladce, ovšem když to umíš !! Pravda je,že starty přes jedničku autu neprospějí. Kdybys pořádně přečetl můj příspěvek,tak bys pochopil,že jsem si příplatková kola neobjednal ,ale byly takto namontovány z výroby a to jsem ještě k vozu dostal kompletní zimní kola stejného rozměru taktéž na hliníkových discích a to vše za 297 869.- kč. Ovšem po slevě včetně zimních kol. Cena původní opsaná z faktury 404 556,99 Kč Auto bylo vyrobeno v řijnu 2014,ale kupoval jem ho v únoru 2015.v TP byl pochopitelně r.v.2015. Nevím co jsi měl za extra výbavu v Exclusiv, ale já měl toto : manuální klima, vypínání ESP, ASR, EBD,progresivní servo, které tuhne se stoupající rychlostí, mlhocky s přísvitem do zatáčky, denní LED světla,centrál.zamykání ze vnitř auta, zadní parkovací senzory, střechu panorama přes celeé auto, determální skla, dělené sedačky vzadu,klimatizovanou přední přihrádku, šuplík pod levou přední sedačkou, seřiditelné světlomety, tempomat + omezovač, CD + radio + připojení k androidu ( tel) Co jsem zřejmně neměl na rozdíl od tvého vozu byly loketní opěrky na předních sedadlech a sklápěcí, nevím jak to nazvat, dejme tomu stolečky ze zadu na př.sedačkách a automatické klima jo a ještě chrom na volantu.Tak to je rozdíl za cca 200 tis. Kč. Netvrdil jsem,že vozidla VW,která se vyrábějí na Slovensku jsou nekvalitní,jen to,že by to pro mne jako kupujícího bylo trochu překvapivé. Vzhledem k tomu,že v současné době montuje značková auta kdejaký stát a komponety se vyrábí po celém světě ,hlavně na východě,nebude asi vše tak O.K. To ale můj názor. Vezmi mercedes ML,který se vyrábí se státech a jeho kvalitu, která do roku 2014 silně pokuhávala za kvalitou ostaních MERCEDESŮ i když motory a skříně byly dodávány z německa. To samé MERCEDES Vito,který dělali Španělové-jeden velký problém,vím o čem mluvím, vlastnil jsem ho. Někde asi bude zakopaný pes.. To je vše a myslím si,že další diskuse je zcela bezpředmětná. Have a nice day. Schönen Tag,Tschüss. Ti auguro un piacere giornata. Ciao.