Prosím Vás, napište konkrétní jména lidí, kterým vadí, že úplně jiní lidé mají starší auto, než je průměr v západní Evropě. Jo a prosím nejmenovat ředitele automobilek, tam je to snad samozřejmé.
Je mi úplně jedno, jaké je průměrné stáří vozidel. Je to jen číslo a takové dobře huntované auto na tom po 4 letech může být hůře než opečovaná 10-ti letá "voňafka". Rozhodujícím kritériem pro zdvižený prst by nemělo být stáří vozidel, ale technický stav. Eviduje se někde kolik % vozidel opouští STK s lehkou závadou nebo kolik odjíždí nezpůsobilých napoprvé nebo opakovaně? A teď bychom do toho mohli zamíchat stáří, ať je to zajímavější.
Tohle je jen psychologický nátlak, jak nás donutit nakupovat ty nové klumpy. Já si kupuji auto za několik platů a není moc nových, na které dosáhnu, ale žádné z nich neuspokojí moje požadavky na velikost, výkon a pohodlí. Zase na druhou stranu děkuji všem, kteří dosáhnou na auto, které se ke mě dostane jako ojeté, vážím si vás, bez vás bych byl ztracen a šel do Logana MPV. Jen se mi prosím o to auto o něco líp starejte
Ano, mluvím na Vás s tou Insignií 2.8 V6 Turbo. (když turbo, tak aspoň v něčem, co má smysl)