0
back

diskuze k tématu: Budoucnost automobilového trhu

category of topic classification:
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 22.03.2007 16:02, No nazdar.....
Jeste aby sem vozily odpad z Ciny. Ony nestaci ty lacine hnidaje, kia a podobny srace, ktrery jsou drahy i za 50.000.-, ale jeste sem prijdou plevelne cinske znacky. No nic naplat, chce to ztizit normy....Eu4 a Eu5, 6. hvezdicku v NCUP, a kdo to nesplni nesmi dovazet....to by byl bic na cinu...Konec koncu jak jsem cetl ten clanek, nejvice problemu bude mit USA, my v Evrope uz tak ne. V Japonsku to pujde hur. Zvlast proto, ze vetsinu aut vyrabeji pro USA k jejim pozadavkum. Pane Bush holt bude muset napadnou dalsi zemicku aby ziskal ropicku:)
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 22.03.2007 19:04, RE: No nazdar.....
David_Logins posted by:
Jeste aby sem vozily odpad z Ciny. Ony nestaci ty lacine hnidaje, kia a podobny srace, ktrery jsou drahy i za 50.000.-, ale jeste sem prijdou plevelne cinske znacky. No nic naplat, chce to ztizit normy....Eu4 a Eu5, 6. hvezdicku v NCUP, a kdo to nesplni nesmi dovazet....to by byl bic na cinu...Konec koncu jak jsem cetl ten clanek, nejvice problemu bude mit USA, my v Evrope uz tak ne. V Japonsku to pujde hur. Zvlast proto, ze vetsinu aut vyrabeji pro USA k jejim pozadavkum. Pane Bush holt bude mu...
Osobne sem s tim jiz smirenej...zatim co driv jsem kupoval sportaky /byt ojety/ a jezdil rychle tak ted pouzivam Fabii 1.4TDI ano toho smesneho trivalce...a po tydenim jezdeni po meste cca 25km denne mi to stale ukazuje PLNOU NADRZ a max. dojezd Takze na pozitek z jizdy uz kaslu chci se dopravit hlavne levne protoze jezdit na 4l/100 a nebo za 12 je fakt rozdil
respond

update
you watch this topic

stop watching this topic

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.