0
back

diskuze k tématu: Autoshow Praha 2008 obrazem (170x foto)

category of topic classification:
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 10.10.2008 02:36, Nevím ...
...ale snad ty dvě hodiny letadlem, nebo pár hodin cesty autem do Paris za to (spíše) stojí (a do Genéve je to ještě blíž). Nechtěla jsem "urazit", ale je to tak. S Buřtíkem jsme byli 2x na výstavě v Brně (poprvé a naposled).
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 10.10.2008 08:46, RE: Nevím ...
Kylie posted by:
...ale snad ty dvě hodiny letadlem, nebo pár hodin cesty autem do Paris za to (spíše) stojí (a do Genéve je to ještě blíž). Nechtěla jsem "urazit", ale je to tak. S Buřtíkem jsme byli 2x na výstavě v Brně (poprvé a naposled).
Já bych nešel nikam.....
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 10.10.2008 08:49, RE: Nevím ...
Kylie posted by:
...doteďka jsme z toho v Brně špatní panimámo...
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 10.10.2008 09:29, RE: Nevím ...
Reno posted by:
...doteďka jsme z toho v Brně špatní panimámo...
.. o to přeci nejde, jde o to, že výstava v Leipzig byla (objektivně) lepší. To jsem měla na mysli.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 10.10.2008 10:28, RE: Nevím ...
Kylie posted by:
.. o to přeci nejde, jde o to, že výstava v Leipzig byla (objektivně) lepší. To jsem měla na mysli.
Tak to řekni rovnou ...
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 10.10.2008 14:04, RE: Nevím ...
Riccardo posted by:
Tak to řekni rovnou ...
TAk dobrá, noch einmal, nechci urazit, ale výstavě v Geneve, Paris či Leipzig se brněnská ani pražská auto-moto výstava NEvyrovná - bohužel.
PS: Vyhovuje formulace?
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 11.10.2008 14:21, víc tuningu
to tam nebylo víc tuningových aut?že je tak málo fotek.
Octavka,Golf apod tam jsou vyfocený 10x,za pár měsíců to už bude všude kolem,ale beru,že je to pro někho zajímavý...
ale hezky (opravdu mám na mysli hezky) upravený auto je na fotce mnohem zajímavější a podívá se na něj každý radši než na Golfa.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 11.10.2008 19:30, RE: víc tuningu
Tomi posted by:
to tam nebylo víc tuningových aut?že je tak málo fotek.
Octavka,Golf apod tam jsou vyfocený 10x,za pár měsíců to už bude všude kolem,ale beru,že je to pro někho zajímavý...
ale hezky (opravdu mám na mysli hezky) upravený auto je na fotce mnohem zajímavější a podívá se na něj každý radši než na Golfa.
A víte že nebylo? Výstaviště jsem procházel již v 7.30 ráno, dvě hodiny před oficiálním otevřením a již v 10.00 spěchal rychle vložit fotky aby článek s fotogalerií byl zveřejněn co nejdříve. V době mé návštěvy ještě mnoho vystavovatelů dodělávalo své stánky. Mohl jsem tedy nerušeně fotit.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 16.10.2008 16:51, vystava lokalnich prodejcu
jednou resp.2x jsem tam byl, ale to uz peknych par let ... a stacilo mi to ... pomalu do tech aut clovek nesmel ani vlezt, takze mi to stacilo a konec.
PS: nejhezci dle fotek je Accordek v kombiku ... tot muj verdikt :)
respond

update
you watch this topic

stop watching this topic

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.