0
back

diskuze k tématu: Auto z ciziny: výhoda i starosti

category of topic classification:
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 14.02.2008 08:58, LEXUS
Koukam, ze se nejvice vyplati jet do USA pro Lexus a Mercedes :)
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 14.02.2008 10:56, USA
Nejak autor zapomnel na lidovejsi auta stredni tridy. Treba Honda Accord nebo Toyota Camry tam stoji kolem 20 tisic dolaru, coz je 360 tisic korun, staci se podivat treba na http://www.edmunds.com nebo jakekoliv jine americke stranky
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 14.02.2008 11:03, RE: USA
anonym posted by:
Nejak autor zapomnel na lidovejsi auta stredni tridy. Treba Honda Accord nebo Toyota Camry tam stoji kolem 20 tisic dolaru, coz je 360 tisic korun, staci se podivat treba na http://www.edmunds.com nebo jakekoliv jine americke stranky
Takový v tabulce zmiňovaný Chrysler 300 C stojí v základu 36.000 USD bez tax. To vychází ne na 1.8 mil. Kč ale na cca 600.tis. Kč
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 14.02.2008 12:13, RE: USA
anonym posted by:
Takový v tabulce zmiňovaný Chrysler 300 C stojí v základu 36.000 USD bez tax. To vychází ne na 1.8 mil. Kč ale na cca 600.tis. Kč
U Audiny a Chrysleru se asi "vloudil" miliónek navíc!!?? Vždyť je to pár drobných.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 14.02.2008 12:55, Dansko
anonym posted by:
V cervenci 2007 koupena Honda CR-V ELEGANCE diesel mne bez dane vysla na 580.000,-Kc. Koupeno v Dansku, ne v Kodani, slusne jednani.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 16.02.2008 14:20, RE: Dansko
anonym posted by:
V cervenci 2007 koupena Honda CR-V ELEGANCE diesel mne bez dane vysla na 580.000,-Kc. Koupeno v Dansku, ne v Kodani, slusne jednani.
Jako obvykle - nic nového pod sluncem.Snůška kravin a blábolů a ještě za to berou peníze.Odvahu podepsat se pod takový výplod ovšem nemají.Nedivím se.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Tuesday 19.02.2008 09:52, Má někdo zkušenost s dovozem vozu ze Švýcarska?
Dobrý den,
bydlím krátkodobě ve Švýcarsku a našel jsem tu na prodej Octavii.
Poradí mi někdo, jakým způsobem postupovat? (popřípadě nabídne vyřízení dovozu)?

Díky
Lukáš Matěna (matena@centrum.cz)
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Sunday 24.02.2008 22:14, RE: Má někdo zkušenost s dovozem vozu ze Švýcarska?
anonym posted by:
Dobrý den,
bydlím krátkodobě ve Švýcarsku a našel jsem tu na prodej Octavii.
Poradí mi někdo, jakým způsobem postupovat? (popřípadě nabídne vyřízení dovozu)?

Díky
Lukáš Matěna (matena@centrum.cz)
Dovoz aut ze Švýcarska po našem vstupu do EU téměř úplně ztratil smysl, protože Švýcarsko v EU není a proto se musí každé zboží proclít a zaplatit clo a DPH. Toto obnáší jednak nepředstavitelné množství papírování a jednak clo a DPH nejsou zrovna malé částky. Co se týká kvality těchto automobilů, tak je srovnatelná třeba s automobily z Německa. Dále bych chtěl podotknout, že pověra, že se ve Švýcarsku nesolí je nesmysl! Je naprosto neuvěřitelné jak rychle se tato lživá informace mezi lidmi rozšířila, ale mohu Vás ujistit, že jsem ve Švýcarsku najezdil mnoho Km a solí se tam úplně stejně jako kdekoliv jinde v EU.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 25.02.2008 15:48, RE: Má někdo zkušenost s dovozem vozu ze Švýcarska?
anonym posted by:
Dovoz aut ze Švýcarska po našem vstupu do EU téměř úplně ztratil smysl, protože Švýcarsko v EU není a proto se musí každé zboží proclít a zaplatit clo a DPH. Toto obnáší jednak nepředstavitelné množství papírování a jednak clo a DPH nejsou zrovna malé částky. Co se týká kvality těchto automobilů, tak je srovnatelná třeba s automobily z Německa. Dále bych chtěl podotknout, že pověra, že se ve Švýcarsku nesolí je nesmysl! Je naprosto neuvěřitelné jak rychle se tato lživá informace mezi lidmi rozší...
Díky za zprávu,
taky jsem si všiml, že se tu solí a to docela dost :)
Abych měl představu: kolik by tak to clo mohlo být? Je to nějaké procento z kupní ceny? Nebo jsou to nějaké tabulky?

Díky
Lukáš
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 25.02.2008 15:49, RE: Má někdo zkušenost s dovozem vozu ze Švýcarska?
anonym posted by:
Dovoz aut ze Švýcarska po našem vstupu do EU téměř úplně ztratil smysl, protože Švýcarsko v EU není a proto se musí každé zboží proclít a zaplatit clo a DPH. Toto obnáší jednak nepředstavitelné množství papírování a jednak clo a DPH nejsou zrovna malé částky. Co se týká kvality těchto automobilů, tak je srovnatelná třeba s automobily z Německa. Dále bych chtěl podotknout, že pověra, že se ve Švýcarsku nesolí je nesmysl! Je naprosto neuvěřitelné jak rychle se tato lživá informace mezi lidmi rozší...
Ještě jedna věc: nebude se to na konci března nějak měnit? (Mám pocit, že Švýcaři budou nějakým způsobem měnit vztah k EU?)
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 01.03.2008 15:03,
Chci koupit od mého stryce z německa ojety Mercedes budu mít problém ho přihlásit?Je to rok 1989
respond
vitanek83
number of posts1
date of registration20.01.2015
Tuesday 20.01.2015 21:45, Lze v Ceske republice prihlasit ojety vuz z anglie?
Dobry den, chtel bych se vas zeptat, zda jde prihlasit v ceske republice ojety automobil koupeny v anglii, kdyz ma rizeni na prave strane?Jake jsou podminky?

Dekuji za odpoved.
Vitezslav
respond
Barry
number of posts1
date of registration19.07.2019
Friday 19.07.2019 20:08, Dovoz auto ze zahraničí
Dobrý den, chtěl bych si přivézt z Belgie VW T2 z roku 1979. Chci se zeptat na co si mám dat pozor a zda nebude problém s přihlášením v ČR. Děkuji
respond

update
you watch this topic

stop watching this topic

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.