To bylo v jedné vánoční reklamě. Tatí, já nemusím, já už nemusím, já už ho víídím
Tak s Q5 to je u mě stejně. ...Náhodou to není špatné. Sice si člověk připadá trochu jak v pivním kryglu. Tzn malý půdorys a vysoké okraje, ale co už. Židličky trochu jak ve školce, tj malé a tvrdé. Přístrojovka pěkná a příjemná. Vzhledem k délce je to relativně širší. Vzhledově designérsky je to velice pěkné a vyvážené, výrazně hezčí než nosatý kobzoloid VW Tichuana. Kvalitní to sice moc nebude, kvalitní auta se dneska až na pár vyjímek už nedělají, ale myslím si, že komerčně úspěšné by to auto být mohlo !!! ... Mají to ale načasované hezky, velká sláva křáp Touareg, lidé vyhladovělí po něčem novém- koupili. Až na to přišli že paštika, tak se zjevilo (Au)dinosaurus Q7 které bylo velké a krásné, tedy konečně ideál - proto opět koupili. Až byla drahá ropa a dělali se vtíky na vyžranost Q7, přišla spása s ní malá Tichuana - opět koupili. Nyní se Tichuana zdá škaredá - přišlo hezké Q5 a lidé beztak koupí. Marketing je to skvělý všecka čest, ale během pár let prostřídat tolik aut. To se nabízí otázka jak dlouho se udrží Q5. Jenže my lidé jsme nepoučitelní a zas si budeme říkat, jo teď to vezmem to už bude ono. Bohužel vypalovačka co by nás tankovala 20 let nějak ne a ne přijít. Dneska totiž po A6 allroad quattro která udělala malou revoluci neštěkne ani pes