nepřihlášený uživatel posted by:
Dobry den. Chcel by som sa Vas opytat, ci by ste mi vedeli poradit... Rozmyslame nad kupou auta, v ktorom sa budeme citit bezpecne, a v ktorom sa urcite nebudeme tlacit... momentalne mame superb mk1 a octaviu mk2 a kedze budeme mat 2 deti, ktore musia byt v sedackach vzadu a pri nich bude musiet niekto sediet a venovat sa im potrebujeme, aby to auto vzadu bolo dost siroke. Ked dam do superbu dve autosedacky, tak na strednom sedadle by sa tak zviezol mozno nejaky bezecky stihly pes :D Rozmyslam momentalne nad BMW 730d od roku vyroby 2003, audi a 6 2.0tdi 140koni kombi, Kedze som milovnik aut, tak by som nerad rozmyslal nad nejakym mpv. A diesel pretoze par krat do roka robievame 2000 km trasy...
jo a nebo koupit sedmimístného sharana,kde jsou ve dvou sedačkách přímo implantované dětské sedačky a máte pokoj,je to celkem slušné auto,mohu doporučit,měl jsem ho taky,perfektní pro více lidí,nikdo se nikde nemačká a ty sedačky pro děcka jsou parádní,hlavně,pokud budete vybírat naftu,tak pokud mohu doporučit pouze do r.v.2000,pak už jsou to ty posr.... TDi - PD,co nic nevydrží a v 250tis.kupujete nový motor,takže spíše ojetinu,ale ten motor vydrží DOST!