ivan2 posted by:
Milý figo, bohužel je to trochu smutné, ale je to tak. Dodržováním servisního plánu děláš to, co po tobě chce výrobce (a ten k tomu má racionální důvody). Nikoli ale to nejlepší pro výdrž auta. Viz. výměny oleje v automatu, kdy ti polovina servisů řekne, že to neni vůbec třeba, což ti každý servis automat. převodovek vysvětlí jaká to je ptákovina, nebo zmíňený longlife. Výrobce lidi nechce obtěžovat "zbytečně častým" servisem, a tak se klidně stane, že moje auto jezdilo u předešlého majitele díky proměnnému intervalu na jeden olej 48000km. P.S. co když se ti motor porouchá ve 119000km?
Ani porucha ve 119 000km ho nijak nerozhodí, protože auto bude mít pořád v záruce a tak opravu zaplatí výrobce. Také nechápu, proč by někdo měnil olej po 1/2 intervalu, když auto mění po 4 letech, tedy ještě v záruce. Kupec 4 leté ojetiny s takovou péčí původního majitele musí počítat, protože první majitel by byl opravdu vůl, kdyby do auta sypal peníze zbytečně. Žádný kupec ojetiny ti takovou nadstandardní péči nezaplatí, tak proč to dělat. Člověku co mění auto po 4 letech je totiž úplně jedno co by chtěl druhý majitel, pro něj je auto spotřební věc / "výrobní prostředek" nikoli hodnotný majetek.
Jiná je situace u mě (a jiných soukromých majitelů), když si auto nechávám na cca 300 tis.km bez ohledu na čas = já měním olej max. po 20 000km (longlife) nebo po 15 000km (když výrobce předepisuje delší interval výměny než těch 20tis.km).