driver111 posted by:
Pepe posted by:
dajush posted by:
Zdravím, nikde jsem podobný článek na tuto verzi audiny nenašla, proto se chci zeptat. Jaké máte zkušenosti a doporučili by jste nebo ne? Mám v merku ročník 2003 (nalítaných 221tis) a 2005 (nalítaných 186tis). Bratr mě upozorňuje ať si AUDI nepořizuju, že je to kazové (ale které auto není :) ) CHtěla bych znát názor ostatních.Předem díky za odpovědi
Miluju chytráky s takovým názorem - řeknou co je kazové (třeba zuby taky, že jo), ale poradil bratr něco rozumného?Do A3 opravdu stačí 1,6, já osobně bych dal přednost 1,8T, nebo 1,9 TDI 81 kW (když už). Hlavně s sebou vezměte někoho, kdo autům rozumí, a odhalí např. bouraný auto. Dál už jsou to jen obecné rady, které se tady točí furt dokola...
Pepe nečil se, pokud umíš číst, tak jsem poradil, že ten motor nee
, pak z toho vyplývá, že je potřeba se poohlédnout jinde, ale dnes je horko, že
Já myslím, že Pepeho narážka patřila bratrovi, nikoliv tobě.
Jinak 2005 je určitě A3 druhé generace, 2003 může být první i druhá. Pokud se jedná o tu novější, tak o motorech tu platí to co o benzínových motorech do octavie II v také aktuálním vlákně. Na výběr je tedy benzínových motorů dost, ale bezproblémových je málo, v podstatě pouze 1,6MPI. Pokud člověk ví co a jak, tak ještě 2, FSi. Možná i 3,2 FSi - ale to poradí jiní...
Pokud by stačila předchozí, tedy první, generace A3, tam jsou doporučitelné asi všechny motory. Při malém ročním nájezdu bych volil benzín bez turba. Atmosférická 1,8 jede docela hezky.