Frantisek Nedved-ten skromnejsi posted by:
Pani, ja si myslim, ze kolega anonym ma pravdu. Srovnavat A3!!! s Focusem fakt nejde. Tak super auto s neuveritelne promakanym podvozkem, originalnim a nestarnoucim designem a hlavne precizni technikou co se vubec nesere muze udelat jenom AUDI-ctyri kruhy na volantu (a na klickach taky voe), to je vono-cool nemeckej wagen!!
....Predchozi generace Focusu hrave tohodle predrazenyho Golfa/Octavii strci do kapsy frajere. Zkus se v tom nekdy projet a pak tu pis tyhle zvasty, co si obvykle povidaji ...
Františku Nedvěde-ten skromější-ta přezdívka k těm tvým přiblblým řečem dobře sedí,ten anonym má naprostou pravdu,jezdil jsem v tom vašem focusovi a nic moc,v garáži mám A3 z roku 1999 a brzy se chystám koupit poslední A3 s pořádným motorem,ten focus nic moc hnije hodně to ti řekne každý automechanik naproti tomu se koroze A3 vůbec netýká,jak píše ten anonym ani té poslední 1996,a3 i 1,6 má motor živý a když šlápneš na plyn tak to auto jede,u focuse šlápneš na plyn a děje se hov..,i u té Slavné
1,6 ještě mám Nissan Almara z roku 2002 ale když přesedneš do Audi tak si připadáš proti tomu hnissanovi jako v novým Mercedesu a to všude píšou jaké má Almara uspokojivé jízdní vlastnosti
)))další věc Františku Medvěde-ten skromější(
) jenom opravdovej VŮL si může dát tak debilní jméno) to auto sedí v zatáčkách jako přibitý mám tam 16" kola ale měl jsem i 15" a i v rychlostech hodně přes 150 to auto sedí na silnici jako přibitý,ty jízdní vlasnosti jsou dobrý a myslím si že ten anonym narozdíl od Medvěda-toho skromějšího v A3 jezdil Ty znáš nejspíš jako jediný auto focusa,do Audi se takový pako jako ty vůbec nemůže nikdy dostat (díky bohu) protože takovej idiot by kazil pověst značky.A ještě malá drobnost kámoš má Mondeo r.v.2002 2,0 v plný výbavě xenony atd. a zkus si u toho schválně někdy zavřít dveře-zavírá se to jako dveře od chlíva to samý focus neříkám že focus je špatný auto ale nic extra a navíc když v něm jezdí takový sráček jako jsi Ty tak je to bída