Brácha měl a6 97 r.v. 2.5 tdi pětivál quattro (C4). Kočár jako prase, to co to auto se mnou zažilo, bylo neuvěřitelné. jednou v zimě (tuším rok 2006) jsem s tím při blbnutí na sněhu přeletěl pankejt cca v 60, strhl jsem to na pravé kolo, protože hrozilo, že tam trefím na předek statný dub, tak jsem stočil v poslední chvíli kola. Rána jako prase, vylezl jsem, říkám si ty jo to bude pohlé celé - rameno, tlumič atd. No viděl jsem ulomený kus ráfku. Tak jsem zkusil vycouvat, vše v pohodě, pak jsem se šoural pomalu domů - nic nevibrovalo, neházelo, jen byla pohlá příčka volantu. No dal jsem to na druhý den ke známému do servis s tím, co tam kua asi vše bude špatně - nic - udělala se geo, opravil ráfek a jezdilo se dál. To mi tenkrát mechanik říkal - ty voe, takové tanky se už nedělají, toho si važ. Auto jezdilo až do předloňska, kdy tomu na dálnici neuhl kanec a s audi byl konec
Jinak jezdilo dodnes, na tachu to mělo cca 400, ale reál byl podle mě tak minimálně 600 a víc. Ale vzpomínám na to. Prostě v této době jsou to už jen auta, tenkrát ty auta měla i duši.