Saturday 09.10.2010 10:48,
Asistence - podvod
Sám už jsem měl tu možnost dvakrát asistenci využít....v zahraničí a v Česku. A byl to trapas na entou. V jižním něměcku jsem z toho vyšel jakž takž pouze díky znalosti němčiny a tomu, že se trochu ve světě vyznám. Proběhlo to následovně: Zařiď si sám. To nás nezajímá. Musíte si to zařídit. To nás bohužel taky nezajímá. To už jhe váš problém. Finanční pomoc? Úschova auta? Náhradní auto??? Ale kdééé! Spíše jsem hodinovými diskusemi procvičil bavorštinu. Ty krávy z call centra vůbec nebraly ohled, že nejsem bavor a že mluvím a rozumím spisovné němčině. Oš jó, dat šón, och jó...oštóbafest daš iš etwa, sekší žaufn. NAkonec jsem jel domů 900 Km vlaky a pak, až se gestapo uráčilo auto opravit, tak za týden zpět...šlo o výměnu vodní pumpy...kdyby to byla bouračka..ani nedomýšlím.
Druhý příběh: Česko....vada elektroniky na firemním autě. Přijel buran s rozpadajícím se odtahovým vozem, možná nějaký Kamaz nebo Ural nebo co to bylo!!! Tam kam to odtáhneme? Ptám se. (Ostravsko) No jako já toto...to..totot.to nev nevím. Tonda co to robi, ja, ten je marod, ja...eště to robi Přemek z Mošnova ja...ale ten teraz robi na traktoru, tak nema kdy...no ja nevim, kaj to chcete....
A tím to skončilo. Potom mě buran dohrkal do mého servisu třicet kilometrů. Minuli jsme v Ostravě x dalších ale buran nic nevěděl.
Global assistence. Příští vás ruším. V ceně je vždy a jenom pofidérní odtahovka a zbytek je na vás...
respond